Rakan2 Yang Dihargai...

Wednesday, October 3, 2012

NASIK KANDAQ !!! UISHH....

N3 kali ni just nak tayang gambaq ja...pagi semalam makan nasik kandaq Rahim....mmg sedap bg mulut fiza la....anak yg kecik ni pun suka....tapi fiza jarang2 makan nasik kandaq ni sbb dia berat sgt...kalau dah kena mata pun x larat nak angkat dah...rasa ngantuk jer....sbb tu fiza jarang nak makan....so sapa2 nak mai jln2 kat Penang ni jgn lupa pekena nasik kandaq Pulau Pinang....so kita layanzzz jer gambaq2 ni...=)



yg ni asben punya...nasik ngan ikan...teloq...n...ubi....tp x nampak pun kan lauknya...ha ha ha....nampak ubi jew....



dapnyer...sesekali makan boleh la...kalau hari2 ni kesian kat badan...ha ha ha



yg ni nasik ana yg punya....sayuq kubis...ngan daging cincang....kuah banjir...slurrrpppp....dap...dap...





10 comments:

Norhaizan hakim said...

kak zan suka makan nasi kandaq pelita kat seberang jaya.
betul2..jangan makan selalu tau.

Hafizah Mohamad said...

betoi tu kak zan...jgn makan selalu...he he he

AZLINA said...

Memang tak sah kalau pi Penang tak pekena nasi kandaq..akak kalau mkn pun mesti nak kuah banjir mcm tu..baru terangkat kan Fiza! :))

MamaFaMi said...

Salam Fiza...
Pergh sarat dengan kuah, sampai hilang warna putih nasi. Dapnyaa....

Farah Shamsudin said...

perghh.. kemain kuahnyee.. dah terliurrr!

aqishah said...

kaw kaw... memang banjir habis...

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum kak..
thanks singgah umah last week
nani datang jengah sini plak.. nak makan nasi kandar.. tapi sure dah basi.. sbb dari 3hb kan.. huhu..
abah nani mmg penggemar nasi kandar tau.. teringat dia bila tengok nasi kandar tu..

Bayu Kenangan said...

bestnya.... nampak sedap. pernah pergi penang. memang tak sah kalau tak merasa nasi kandar

Cendana Kasih said...

aaduh...lama dah tak pekena nasik kandaq ni... kalo makan mmg tk ingat kesan masa depan...hehehe...

Ucu Faridah said...

dah tak ingat bila last mkn nasi kandaq....rasa teringin lah pulak.....:)