Rakan2 Yang Dihargai...

Sunday, March 17, 2013

SaNtAi dI HuJuNG MinGGu




walaupun x berapa nak kurus sgt kira oklah juga sbb ada gak perubahan...he he he...

Assalamualaikum…hari ni fiza n big bos bawa anak2 exercise…sbb big bos cuti hari ni….masa kami tgh jalan x sampai 10 minit budak2 ni ternampak kolam terus x nak jalan dah….ha ha ha…nak mandi katanya…hurm…nak mandi camana dah la baju x bawa…tuala pun x bawa…depa nak juga mandi…hurm…pi la mandi….kami tinggalkan kanak2 ribena tu kat kolam renang tu ngan budak2 lain mandi manda…fiza ngan big bos ja jalan2 bg lenguh kaki…dulu masa fiza the biggest jalan sikit dah ketaq lutut…tp kali ni time the bigger dah boleh buat pusingan 2 kali…ha ha ha…pastu kat playground pulak fiza boleh lari2 anak 5 kali…ha ha ha…nampaknya bila badan dah jd bigger ni kurang sikit letih masa nak senaman…alhamdulillah …target hati nak jadi the big pulak la…insyaAllah…azam mau ada…yer x…he he he…







 dulu x berapa suka sgt nak ambik gambaq tp sekarang ni boleh kata suka gak la sbb nak buat perbandingan...muehahaha






hahaha...bayang2 sapa lah tu...






muka tuan umah lg...bangga dgn diri sendiri sbb dr biggest dah boleh jd bigger...ngeh..ngeh...ngeh






 main2 dulu biar kering baru ajak balik...ha ha ha...baguihnya mak...



 nak bg kering cepat...kita naik buaian dulu...muehahaha



 buai laju2...biar cepat kering...baru boleh balik....

 


4 comments:

hana said...

salam fiza... bestnya tgk org dah kurus... kita nih bila taun la nak kurus.. makan jer x brenti! ngee ngeeee

Hafizah Mohamad said...

Wasalam Hana...ni kurus sikit jer ni....tp xcited ja yg lebih...ha ha ha...Hana dah kurus nak kurus lagi ke...satg tinggai kulit ngan tulang plak...he he he

KY said...

aaa...fiza diet ekk...tak pe jaga pemakanan...tapi kalau boleh kurus dr biasa memang happty kan? KY ni pulak, tak naik2 hihiiih

time2 cuti memang besr g jalan2 dengan family

KY said...

ingatkan KY dah follow kat sini, bila cek tadi rupanya belum...heeee