Rakan2 Yang Dihargai...

Wednesday, April 2, 2014

SpaGHeTTi CaRBoNaRa DaN PiZZa LaGi...GaMBaR aJe !!!

Assalamualaikum….kali ni fiza cuma nak share gambar pizza dan spagetti carbonara yang fiza buat….nak hapdet blog x sempat….xceli malaih sebenaqnya….nak kena buka lappy nak kena cucuk2 broadband bagai…huhuhu…alasan yang x munasarawak munasabah langsung…ha ha ha….oklah…meh kita jamu mata tgk gambaq2 makanan ni….he he he






Carbonara...nanti fiza share dia punya resepi...mmg terbaiklah...hihihi




ni projek spagetti yg fiza buat...dpt ilham dr rakan FB....



yg ni pun tgk dlm FB jugak...ni sblm dibakar....tunggu tgk lepas kena bako...he he he



 tgk...apa sudah jadi selepas dibako...huhuhu



 sejak2 beli Bread Maker ni keja nak mempizza ja....


pizza lg....yg ni fiza malas sgt nak bahagi 2 fiza buat 1 large pizza....tp Alhamdulillah...habih gak...he he he


yg ni fiza baru jer  beli....masa gi beli tu ingatkan 1 blk tu setakat 2.5kg ja mcm yg fiza beli mozarella tu...tp skali 5 kg da....jenuh la nak menghabiskan cheese ni...huhuhu








3 comments:

Yana Shaiful said...

Salam Kak Fiza cayang..
Telan ayaq liur yana tgk spageti dgn piza nii..dua2 yana suka..huhuu.. xleh nk stop mkn klu yg ada cis..suka sgt..nnt akak update resepi ekk..xpnh tgk piza jnis cmtu ^__^

Hafizah Mohamad said...

Wasalam Yana sayang....tu la sejak2 beli BM ngan cheese byk2 ni keja nak mempizza ngan carbonara ja....hihihi....

mama sara nur said...

Assalam
Wahhh rajinnya
Sedap tu pizza,spaghetti pun mabelesss
Kita skrg kena kurang xtvt masak2 sb air kena catu huhuu masak tunggu turn ada air je