Rakan2 Yang Dihargai...

Wednesday, May 18, 2011

Moist Chocolate Cake

Semalam fiza buat moist chocolate cake…anak fiza yang kecik tu tanya la… “mommy buat kek tu untuk sapa” fiza cakap la “mommy buat untuk adik”…punyalah dia hepi gila…siap melompat lagi…saip cakap nak sambut besday adik…fiza cuma iakan jew…bukan apa x mau dia kacau fiza buat kek tu…ha ha ha…pastu dia sibuk cari lilin…nasib baik lilin berlambak masa sambut besday dia ngan kak long last year…hurm kami pun pakat la pi sambut kat rumah mentua fiza kat Bayan Lepas…siap suruh fiza nyanyi hepi besday lagi untuk dia…ha ha ha…hurm dah nama pun budak2kan layan jer la…so layanzzz….

Sampai bersembur air liur...ha ha ha



Tahun ni baby sambut besday awal…ha ha ha
 
 
 
Moist chocolate caake...sempoi...he  he he
 
 
 
Silalah jamu mata yer kengkawan...
 
 
 
Lepas ni sapa nak ode kol la...he he he
 
 
 
Dah makin kurang dah....
 
 
 







3 comments:

Farah Shamsudin said...

saya tak tahan tgk kek ni....

نورفايزه مادارو said...

Assalamualaikum...ermmm mesti sodap...:-)

Hafizah Mohamad said...

@Farah Shamsudin ... mesti penggemar kek coklat ni...=)


@jie...Waalaikumusalam...alhamdulillah kali ni sedap...menjadi juga....