Rakan2 Yang Dihargai...

Tuesday, June 14, 2011

Kenduri Kahwin Adik Part 1


Assalamualaikum…Rasa macam lama dah x update blog ni…dah bersawang dah…he he he….2hb june lepas fiza balik kampung sbb adik fiza yang lelaki tu nak akad nikah 3hb june….4hb kenduri sebelah pengantin perempuan...sebelah kami pulak 6hb....so fiza lanjut sampai 8hb....lama sungguh cuti kali ni...he he he....

Bila di kampung nak update blog x dapat sbb kampung fiza tu x de line…punyalah slow internet ni….lagipulak letih berkawat sepanjang hari….he he he…fiza x de apa sgt nak citer kita layan gambo je la ye…so layanzzz….


 Masa ni baru nak akad nikah….wah nampak cam steady jew tapi ketaq tu…ha ha ha





 


 











    Selesai sudah...masa ni bapa pengantin perempuan tgh kira duit...cukup ke tak...(^^,)

6 comments:

izahdaut said...

slamat pengantin baru buat semua family...

Farah Shamsudin said...

Selamat Pengantin Baru untuk adik akak,,:)

aqishah said...

selamat pengantin baru buat adik... lamanya cuti yer... hihihihii

Ummi Alesya Sofea said...

slmt pngantin baru bt adik akak,semoga pasangan pgntin akan b'bahagia hngga ke alam syurga.. :)

cik cek said...

Selamat pengantin baru utk adik Fiza...kekal hingga ke hujung nyawa...bahagia ...sejahtera dan ceria selalu....

YANA SHAIFUL said...

ptt laa lama akak cuti..rindunyaa..best je tgk org br kawin..slamat pengantin buat adik akak..