Rakan2 Yang Dihargai...

Wednesday, October 24, 2012

MAK AII !!!

Ni nak gelak pun ada...ha ha ha...fiza kena ngorat la...ni yg lawak ni....bukan apa...mat saleh ni mesti rabun ni...x pun buta...sbb tanpa tgk org pun dok galak nak ngorat....hurm...bahaya ni...fiza bg asben baca msj yg dihantar ke FB...dia pun gelak besaq...yer la kan...dia kata kalau mat saleh tu tgk fiza berdepan mesti dia nyesal sgt2 sbb hantaq msj kat FB fiza....ha ha hadoi la...boleh plak dia cakap cam tu...awat fiza x shomei ke bang...shomei pe...bolat2....bukan senang ooo nak cari yg saiz cam fiza ni...ha ha ha....apa pun layanzzz.....sat nak  pi gelak besaq sat....ha ha ha.......






8 comments:

Norhaizan hakim said...

Saya pun pernah kena. Ingatkan saja nak jadi friend fb tapi melalut pulak dgn ayat2 power cam tu..memang nak gelak!

Norhaizan hakim said...

Fiza...boleh tak buang word verification dari setting komen..kak zan ni rabun sikit, selalu silap taip, nyampah betul!.hehehe.

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

hehehe... pandai mat saleh tu memuji2....

Hafizah Mohamad said...

tu la kak zan...mmg nak gelak...bila bg asben baca dia siap gelak besar lagi....

Hafizah Mohamad said...

dah buang dah kak zan...mmg nyampah kan...kadang2 x tahu apa yg dok tulis tu...he he he

Hafizah Mohamad said...

ha ha ha...tu yg lawak tu kak...

Lee Aziz said...

Ni orang Balik Pulau...SINGGAH sat na baca en3 menarik..tak nak komen apa2

Hafizah Mohamad said...

sila2 Mr. Lee Aziz....Balik Pulau dekat la ngan Bayan Baru...he he he