Rakan2 Yang Dihargai...

Monday, June 20, 2011

Kenduri Kawen Adik Part 3

Assalamualaikum…kali ni just nak share kemeriahan kenduri kawen adik fiza…tapi kali ni sebelah kami pulak…he he he…kenduri kali ni mmg meriah sbb kai x guna khidmat katering…kami gotong royong masak semua…mmg best sgt…meriah sgt…maklum lah masa kenduri abg fiza kami buat katering…kali ni 3 hari sblm tu mmg penuh dah rumah mak sbb sanak sedara datang tolong…org kampun keluar potong bawang…mmg best giler lah…he he he…anak2 pun puas bermain….he he he…so layanzzz…
 

Tgh menggoreng bihun untuk tetamu yang mai potong2 bawang...he he he

yang ni belah perempuan ja..x termasuk lelaki lagi...lupa nak snap gambo gotong royong dari geng2 pak cik2...he he he



Pembantu cilik yg tersgt la rajin nak tolong...kalau sesapa ada nak buat majlis boleh cari diaorg k...he he he















Model katil pengantin....ha ha ha






Masa fiza snap pic ni ada juga org yg nak enterprem...isk..isk...isk


Yang baju pepel tu bakal cikgi...kontrol ayu jer....he he he...yang tudung hijau tu mak sedara fiza dari Sabah Bah..he he he...asal Kedah kawen org Sabah pastu dok sana terus...=)



3 comments:

ainnoraini said...

meriahnye...mesti seronokkan bile dpt berkumpul ramai2 mcm tu...

Hafizah Mohamad said...

@ainnoraini...mmg meriah kak kalau kenduri bat gotong royong...sampai bergelimpangan jer tido....he he he

Farah Shamsudin said...

seronok gotong royong.. tapi farah tak biasa macam tuu.. selalu kat kg, rajin gtg ryg.. :)