Rakan2 Yang Dihargai...

Sunday, December 16, 2012

FeLLiNNa iNChLoSS...

Assalamualaikum....kali ni fiza nak jual produk...he he he...fiza mmg pakai produk ni...mmg berkesan sgt....dulu ukur lilit pinggang fiza 56 inci sekarang dah tinggai 42 inci...jauh beza sgt2 tu beb...ha ha ha....lepaih bersalin anak sulung badan fiza mendadak naik dr 52 kg terus jd 80 kg....cuba gak try beberapa jenis ubat kuruih...tapi x berjaya...dr yg mahai kepada yg murah semua dah try cuma tak try pegi slimworld ja lagi....pastu dah naik fedup dah nak makan ubat2 kuruih ni....

Bulan lepaih masa sepupu fiza mai penang tgk dia kecik sikit dr sblmnya....he he he....mmg nampak kecik...fiza pun tanya dia guna produk apa...dia pun bgtau yg dia guna produk FELINNA INCHLOSS...dia jual produk tu...fiza pun try la beli sebotoi dulu...nak test tgk mmg ada kesan ke tak...mmg berkesan...x tipu...sekarang ni fiza dah pakai 3 botol dah...mmg beli simpan stok kat rumah ni....mmg sedap pakai inchloss ni...sbb x panaih sgt....mesra pengguna gitu...bau dia pun wangi...cam pakai losyen ja....sedap bau dia....

La ni fiza tolong sepupu fiza tu juai losyen Inchloss ni....kalau ada yg berminat nak try boleh la sms hp fiza 013-4199655 atau email ke fiza_sham2001@yahoo.com....sebotol baru RM75 jer....mmg puas hati...InsyaAllah...boleh bg jaminan la sbb fiza pun guna....puas hati....oklah yer....kalau nak try boleh zass koling fiza k....so layanzzz.....



4 comments:

yan's cottage said...

salam kak fiza.....
memang banyak orang cakap fellina inchlos berkesan.....kilangnya kat kampong yan... baling kedah

mama sara nur said...

assalam
ye ker ni, wah memang tingin nk kurus jugak he he

hana said...

wahhhhh bagus nih...bab kurus mmg suker.... skrg temukkk kemainn... huhu

Farah Shamsudin said...

hai kak fizaa.. wahh, dah buat bisness ek. Selamat Maju Jaya ye..:))