Rakan2 Yang Dihargai...

Thursday, December 27, 2012

On dIEt nIH !!!


 ni bukan kaki fiza k...ni kaki yg ada dlm gugel tu....=)

Assalamualaikum...sekarang ni kat blog fiza akan diberhentikan cubaan resepi2 masakan...resepi minum...yg ada cuma resepi2 camana nak kuruihkan badan ja...ha ha ha...sejak dr jatuh longkang hari tu kedua2 tapak kaki fiza sakit sangat...mungkin sbb penambahan berat badan kot....yer la kan...sebulan dok makan tido makan tido mana x tembun....baru2 ni ada try ambik SDII sekarang ni dah nak masuk 2 tin dah...syukur sgt2 sbb hari ni dah masuk hari ke 4 fiza betoi2 diet mengikut cara SDII....kaki pun dah x sakit bila bgn pagi...lutut pun x sakit bila time nak bangkit dari kerusi....***bangkit = bangun.... he he he...syukur sgt2..kalau x cam nak nangis bila pegi jalan2...tapak kaki paling sakit....


 nak jadi cam mek lah...dari gemuk leh jd kuruih...tambah2 lagi comei....


Masa X-Ray kaki patah hari tu siap juru X-Ray tu kata kat fiza...kaki kecik....pastu dia stop ayat dia...fiza la tolong sambungkan ayat tu....***tu lah...kaki kecik badan gedempol...he he he...pastu baru juru X-Ray tu tambah***sbb tu badan x leh nak seimbang....bengggg jap....ha ha ha....tp mmg betoi la...bila badan kita dah gemok ni susah nak jalan jauh...cepat penat....sakit segala mak nenek...mak nenek pun x sakit cam fiza ni....he he he....



tgk...Syanie pun dah kuruih walaupun bukan melalui diet....sbb utk sihat....


Tadi masa tengah melayari internet jumpa satu blog ni....x payah pakai Inchloss Lotion....x payah minum SDII bagai tapi dia tetap maintain kuruih....ni blog dia AIKIDO@MUSHROOMCUTE@MARIEA diet cara ATKINS...sama cam diet SDII...fiza ingat lepas ni x yah beli dah SDII (sebenaqnya mak sedara fiza yg sponser) kita pakat2 diet cara ATKINS....seronoknya kuruih....lama dah tinggalkan kuruih ni...agak2 dah masuk 11 tahun dah....ha ha ha....lepaih bersalin anak sulung....sian dia....he he he....so layanzzz....


2 comments:

mama sara nur said...

azam thn baru ke he he kita pun nk kuruih tp heee ha entahlah ni

Hafizah Mohamad said...

azam juga la ni...he he he...sbb dah terlampau sgt ni sbb tu kena gak diet....he he he...Mama Sara Nur dah kuruih nak kuruih lagi ka....=)